به معنای ساکشن، برداشتن و یا خارج کردن رنگدانه های مصنوعی تاتو توسط دستگاه میکروپیگمنتیشن و مواد ریموو جهت پاک کردن تاتو های صورت و بدن.
همانطور که هر روزه علم در حال پیشرفت است و صنعت مد و زیبایی بیشتر دچار تغییر است، روش از تکنیک های آرایش دائم نیز در حال تغییر هستند. همچنین رنگ ها و مواد مصرفی تاتو از گذشته تاکنون دچار تغییرات زیادی شدهاند و به مرور زمان از کیفیت بالاتری برخوردار شدهاند؛ به همین دلیل امکان دارد افرادی که در گذشته از روش ها قدیمی استفاده کرده اند، دچار پشیمانی شده و نخواهند از تکنیک های جدید بهره ببرند. بنابراین باید تاتوی قبلی را پاک کنند.
همچنین به دلیل اینکه کار آرایش دائم دارای متقاضیان زیادی است. تعداد و افراد متخصص در این زمینه نسبت به کل افرادی که در این رشته فعالیت دارند محدود است و امکان اشتباه در این کار بسیار زیاد است و در صورت اشتباه در قرینه سازی ابرو - چشم - لب یا اشتباه در اجرای تکنیک و ارائه ی کار غیر حرفه ای افراد میتوانند ناحیه ی مربوط را ریموو کنند. نکته دیگر در مورد ریموو اینکه بعضی مواد مصرفی دارای میزان قابل توجهی سرب می باشد که سرطان زاست و باید از پوست خارج شود.
ریموو تاتو در صورتی که با تکنیک صحیح و مواد مصرفی برند انجام شود و تکنسین از سواد کافی و تجربه ی کافی برخوردار باشد هیچ گونه آسیب و ضرری ندارد.
خسته شدن از مدل ابرو - بدرنگی - نامتقارن بودن و...
امکان دارد بعضی افراد اقدام به ریموو با روشهای خانگی کنند که این کار از نظر علمی نتیجه ای نداشته در بیشتر موارد دارای مضرات و عوارض میباشد.
در ریموو با استفاده از مواد مخصوصی به نام ریموور رنگدانههای مصنوعی موجود در پوست را به سطح آورده و خارج میکنیم.
این مواد توسط کارتریج مخصوص که دارای یک سری سوزن می باشد. وارد پوست شده رنگدانهها را در خود حل کرده و با خود به سطح پوست میکشاند.
در روش لیزر اشعه ی لیزر به پوست ناحیه تاتو برخورد کرده آن ها را به ذرات ریزتری خرد کرده و از طریق سیستم ایمنی بدن و خون خارج میشود. لیزر تاثیر چندان بر رنگ های روشن یا کرم ندارد و امکان دارد تاثیر منفی بر این رنگدانهها به داشته باشد و بیشتر مناسب رنگ های تیره خالص بدون ترکیب و تاتو های بدن است.
ریموو با مواد مناسب تمامی طیف رنگ است ولی لیزر در شناسایی تعدادی از طیف های رنگی نا ناتوان است.
دوران نقاهت و فاصله ی بین جلسات در روش لیزر بیشتر است.
به تغییر و یا اصلاح بدرنگی تاتو، توسط تزریق رنگ جدید به پوست دکاپار گفته میشود. در این روش رنگی از پوست خارج نمی شود و رنگ دیگری رنگ قبلی را کاور میکند.
توسط این تکنیک می توان تاتوهایی که تناژ تیرگی دارند کمی روشن تر کرده، بد رنگی های ابرو را مانند قرمزی - بنفشی - سبز و آبی تا حدودی خنثی میکند. در زمانی که فرد به هر دلیلی نمیتواند از روش ریموو استفاده کند، دکاپار می تواند جایگزینی برای او باشد.
پوست همانند یک لیوان آب پر که روی آن آب بریزیم و سرازیر شود دارای ظرفیت است و تا حد ظرفیت میتوان در آن رنگدانه کاشت کرد و بیشتر از ظرفیت رنگدانه ها را پس زده و تغییری ایجاد نمیشود. برای فردی که دچار بد رنگی یا ناقرینگی در ناحیهی تاتو شده است بهترین کار ریموو است. مگر اینکه فرد به دلیل بیماری امکان ریموو نداشته باشد.